Om oss

NÅ MECA – 26 ÅR MED BOSCH I MOSJØEN

Nyland Elektro Diesel AS er et lokalt eid bilverksted tilknyttet MECA kjeden. Vi er 8 kvalifiserte medarbeidere innenfor bilverksted faget, med mesterbrev og ulike fagbrev. Med regionalt MECA lager vegg i vegg har vi korte leveringstider på de fleste slitedeler til de fleste bilmerker. Vårt verksted er på om lag 650 kvm. Her har vi seks verksted løp og reparerer alle slags biler under 3,5 tonn.

Nyland Elektro Diesel AS er et autorisert el- og hybridbil verksted i MECA kjeden. Vi har også avtale med Paxster om vedlikehold av Postens el-biler. De røde «Postmann Pat Bilene».

Nyland Elektro Diesel AS er en GS Bildele forhandler med eget utstyr for diagnose, programmering og oppdatering av BMW. Vi mener å være markedsleder på reparasjon og service av BMW i vårt marked.

I vår region er Nyland Elektro Diesel servicepunkt for Mitsubishi. Vi reparerer, diesel, bensin, hybrider og el-biler for Mitsubishi.

I tillegg til klassiske forbrenningsmotorer med diesel og bensin reparerer vi ulike typer hybrid biler og el-biler.

Vi er godt utstyrt med diagnoseutstyr fra Bosch for de fleste bilmerker, samt eget utstyr for diagnose, programmering og oppdatering av BMWVAG og OPEL.

 

Vi er godkjent service, reparasjons og monteringsverksted for Eberspächer, Webasto og DEFA varmesystem. Dette reparerer vi både på anleggsmaskiner, biler og båter.