Anerkjent MECA bilverksted i Mosjøen

Bilverksted i Mosjøen

Bilverksted i MosjøenNyland Elektro Diesel er et bilverksted i Mosjøen som tilbyr service og reparasjoner av alle typer biler. Vi står klare til å ta vare på din bil med ekspertise og erfaring fra våre fem dedikerte mekanikere, som til sammen har over 140 års erfaring. Vår filosofi er å levere førsteklasses service som gir deg trygghet på veien. Vi er medlem av Meca bilverksted-kjeden, som gir deg en trygghet om at vi er et godt valg.

Egne arbeidsstasjoner

Våre mekanikere har egne arbeidsstasjoner, noe som sikrer uavbrutt og dedikert oppmerksomhet til hvert enkelt oppdrag. I tillegg har vi et lager vegg i vegg med verkstedet, så godt som alt av slitedeler er tilgjengelig på kort varsel. Dette betyr at vi ofte kan feilsøke og reparere bilen din samme dag som du kommer inn til oss.

Vårt bilverksted tilbyr vi følgende tjenester

  • Service på bilen i samsvar med produsentens planer, inkludert EL- og hybridbiler.
  • EU-kontroll (PKK) for kjøretøy opptil 7500 kg.
  • Automatgirkasse-spyletjenester for økt holdbarhet.
  • Elektrisk feilsøking for rask og nøyaktig diagnose.
  • Firehjulskontroll for optimalt veigrep.
  • AC-service og reparasjoner for komfortable kjøreturer.
  • Diagnosetjenester for å finne og løse problemer.
  • Reparasjoner av bremser, understell, styring og mer.
  • Dekk og dekkhotell
På vårt bilverksted har vi avansert utstyr

Med seks løftebukker og spesialtestere, samt avansert verkstedutstyr for hjulstilling, utfører vi daglig grundig diagnostikk på kjøretøy opptil 3,5 tonn. Vi har også investert i original BMW-diagnoseverktøy, og dermed har vi kapasitet til å ta oss av enhver reparasjon eller servicebehov for din BMW. Som autorisert Mitsubishi-forhandler kan vi også håndtere service og reklamasjoner for din Mitsubishi. Les mer om dette her

Trygge hender

Hos oss setter vi kunden først, og vi tror på å levere en unik opplevelse som går utover bare bilreparasjoner. Vi forstår at din bil er en viktig del av din hverdag, og derfor jobber vi dedikert for å sikre at din kjøretøyopplevelse er smidig, bekymringsløs og tilpasset dine behov.

Problemfri opplevelse

Vårt mål er å gi deg en problemfri opplevelse når det gjelder vedlikehold og reparasjon av kjøretøyet ditt. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på reparasjon eller service. Vi er her for å sikre at din bil får den omsorgen den fortjener, utført av erfarne fagfolk som bryr seg om ditt kjøretøys ytelse og din trygghet på veien.

Kontakt oss

Du kan bestille direkte ved å klikke her eller ringe oss gjerne for en hyggelig bilprat på 75 11 10 00, eventuelt send oss et spørsmål til kundepost@nyled.no. Du kan besøke oss i lokalene våre i Nyrudveien 8.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ofte stilte spørsmål

Vi utfører alt fra vanlige reparasjoner som bremseservice og eksosreparasjoner til mer komplekse arbeider som motor- og girkasseproblemer.

En opplyst motorlampe kan indikere et problem. Vi anbefaler å kontakte oss for en diagnostisk sjekk for å identifisere og løse eventuelle problemer.

Hvis du opplever unormale lyder, anbefaler vi å ta kontakt med oss for en grundig inspeksjon. Tidlig identifikasjon kan forhindre større problemer.

Vinterforberedelser inkluderer sjekk av batteri, dekksjekk, frostvæskekontroll og generell service for å sikre at bilen er klar for kaldt vær.

Vi tilbyr erfarne teknikere, toppmoderne utstyr, konkurransedyktige priser og en kundevennlig serviceopplevelse.