Bilverksted i Mosjøen

Bilverksted

Nyland Elektro Disel AS står klare til å ta vare på din bil med ekspertise og erfaring fra våre fem dedikerte mekanikere, som til sammen har over 140 års erfaring. Vår filosofi er å levere førsteklasses service som gir deg trygghet på veien. Vi er ditt Meca bilverksted i Mosjøen

Egne arbeidsstasjoner

Våre mekanikere har egne arbeidsstasjoner, noe som sikrer uavbrutt og dedikert oppmerksomhet til hvert enkelt oppdrag. I tillegg har vi et lager vegg i vegg med verkstedet, så godt som alt av slitedeler er tilgjengelig på kort varsel. Dette betyr at vi ofte kan feilsøke og reparere bilen din samme dag som du kommer inn til oss.

Avansert utstyr

Med seks løftebukker og spesialtestere, samt avansert verkstedutstyr for hjulstilling, utfører vi daglig grundig diagnostikk på kjøretøy opptil 3,5 tonn. Vi har også investert i original BMW-diagnoseverktøy, og dermed har vi kapasitet til å ta oss av enhver reparasjon eller servicebehov for din BMW. Som autorisert Mitsubishi-forhandler kan vi også håndtere service og reklamasjoner for din Mitsubishi.

Problemfri opplevelse

Vårt mål er å gi deg en problemfri opplevelse når det gjelder vedlikehold og reparasjon av kjøretøyet ditt. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på reparasjon eller service. Vi er her for å sikre at din bil får den omsorgen den fortjener, utført av erfarne fagfolk som bryr seg om ditt kjøretøys ytelse og din trygghet på veien.

Kontakt oss

Du kan bestille direkte ved å klikke her eller ringe oss gjerne for en hyggelig bilprat på 75 11 10 00, eventuelt send oss et spørsmål til kundepost@nyled.no. Du kan besøke oss i lokalene våre i Nyrudveien 8.

Vi ser frem til å høre fra deg!